Annonser

Norske kredittkort

Kredittkort har mange bruksområder. Felles for alle kredittkort er at det gir deg en tilgjengelig kreditt og at det kan brukes over hele verden. Du kan bruke kredittkortet ved fysiske salgssteder eller på nett. Kredittkort har også mange fordeler. Vi hjelper deg med å velge et kredittkort som passer ditt forbruk.

Kredittkort til reise

Du kan få mange fordeler med kredittkortet hvis du reiser mye. Bank Norwegian kredittkort er et godt alternativ fordi de tilbyr en reiseforsikring hvis du betaler mer enn 50% av reisen din med kredittkortet. Du får mange gode tilbud på flybilletter og de er en ledende aktør innen kredittkort. Kortet er gebyrfritt ved kjøp av varer både i norge og i utlandet, noe som er en stor fordel hvis du reiser mye og vil slippe ubehagelige gebyrer hver gang du drar kortet. Bank norwegian kredittkort er et VISA-kort. Dette gir deg tilgang til utsalgssteder over hele verden og VISA er det nest mest brukte kortet i verden!

Kredittkort til bensinkjøp

Er du mye på veien, kan det være at du skal se på kredittkort med gunstige priser ved kjøp av drivstoff. Shell Mastercard driftes av Ikano Bank og har vært på markedet i en del år nå. Kortet gir deg rabatter ved kjøp av bensin i en såkalt trumf-bonus. Denne bonusen gir deg rabatt på kjøp av drivstoff og kjøp av alle andre varer (det siste gjelder faktisk i hele verden!). Du får også tilgan på rabatter ved leiebil og du kan få rentefri kreditt i inntil 50 dager. Kortet har mange fordeler og er et MasterCard, som blir akseptert i stort sett hele verden.

Kredittkort til forbruk

De ovenstående kortene er bare eksempler på hvilke fordelsprogrammer og vilkår du kan velge mellom. Finn et kredittkort som passer til ditt forbruk ved å sammenligne de ulike kredittkortene. Hvor stor kreditt du får innvilget kan variere og du bør ha en klar ramme på hvor myde du selv vil ha i tilgjengelig kreditt. Bruker du kredittkortet fornuftig kan du ta del i utrolig mange fordelsprogrammer som er veldig gunstig for den som bruker kortet mye.